OS Real Estate Broker - шаблон joomla Окна

HUREN

Huren bij Van Wilsum Vastgoedbeheer is huren bij een betrouwbare, betrokken en toegankelijke vastgoedbeheerder. Iedere dag zet hij, samen met zijn kundige team medewerkers zich in om zijn huurders een zo optimaal mogelijk huurgenot te bieden.

Flexibiliteit
Vanuit de gedachte om huurders voor een langere termijn te binden heeft Van Wilsum Vastgoedbeheer zich url flexibele houding ten opzichte van huurders en potentiële huurders aangemeten. Dat wil zeggen dat er wordt meegedacht over het inrichten van huurtermijnen, huurprijzen en overige huurvoorwaarden. Daarnaast werkt van Wilsum Vastgoedbeheer graag vanuit een actieve houding waarbij passende huuraanbiedingen, met veelal diverse huurmogelijkheden, worden gedaan.

Bouwkundige expertise
Naast de veelzijdige kennis met betrekking tot het aspect vastgoed is er binnen Van Wilsum Vastgoedbeheer een grote mate van expertise op het gebied van bouwkundige zaken. Dit maakt het gemakkelijker met de huurder mee te denken over zaken als indeling van de ruimtes, de juiste klimaatinstallatie, de comfortklasse en overige zaken. Van Wilsum Vastgoedbeheer is dus, indien gewenst, direct manager van het overeengekomen opleveringsniveau en dit biedt het grote voordeel dat er geen tussenkomst is van een aannemer. Van Wilsum Vastgoedbeheer onderhoud daarnaast goed contact met verscheidene onderaannemers in heel Nederland waardoor het opleveringsniveau zowel prijstechnisch als kwalitatief zeer interessant is voor een huurder.

Wij verwelkomen u graag als nieuwe huurder!